Junior

Junioreliten

torsdag d. 11. juni 2009 kl. 22:53

Siden sidste indlæg på hjemmesiden skulle vore juniorelitespillere have spillet 2 matcher og gerne sikret sig videre deltagelse i turneringen, desværre er det ikke gået sådan.

Efter den meget flotte start med 8-0 over Svendborg og 6-2 over Kolding har drengene mødt Kolding på udebane.
Drengene - Søren Just, Andreas Pedersen, Rasmus Lomholt og Mads Lomholt røg ind i et 8-0 nederlag i Kolding, nok meget fordi vi ikke havde nået at prøvespille banen og måske havde et for dårligt taktisk oplæg til matchen. ( Undertegnede )

Selv med nederlaget i Kolding kunne vi gå videre. Det krævede blot at vi vandt ude over Svendborg, og at Svendborg i en af deres to matcher mod Kolding delte eller vandt deres match.
Vi var helt klar i mandags til at tage den lange tur til Svendborg, søndag aften havde Elin Just - som havde taget fri fra arbejde mandag for at køre med drengene - kontaktet holdlederen i Svendborg og fået klarmelding.
Mandag middag kom der så en SMS fra selvsamme holdleder at Svendborg desværre ikke kunne stille hold og at de for øvrigt trak holdet ud af turneringen med det resultat at vi havner på den meget trælse 2. plads.

Hverken kontakt til DGU eller Svendborg efterfølgende kunne ændre dette og det var da også nogen meget skuffede drenge der modtog disse triste nyheder.
For dårligt af Svendborg i det hele taget at melde et hold til.
Vi må nu se fremad og finde andre turneringer spillerne kan udvikle sig på.

Med mange golfhilsener

Hans Lomholt