Fritspilsordning / Østjysk Golfring

ATTRAKTIVT TILBUD TIL MEDLEMMERNE I GOLFKLUBBERNE

HimmelbjergHedenstedJuelsmindeOdderSkanderborgAarhus og Horsens

Bestyrelserne i de 7 klubber (Østjysk Golf Ring) har indgået en samarbejdsaftale, hvor man mod et tilkøb på kr. 920 (2020 pris), kan spille 12 runder på hver af de 7 baner.

Tilbuddet er et tilkøb, der kan foretages og prisen for 2020 er kr. 920,-.

Fritspilsordningen kan købes af fuldgyldige medlemmer med hjemmeklub i en af de 7 deltagende klubber.

Medlemmer, der ikke ønsker at tilkøbe fritspilsmærket, kan spille til kr. 250,- i greenfee i de øvrige 6 klubber. Juniorer spiller gratis i klubberne i Østjysk Golfring.

Spillere med fritspiladgang skal logge sig på Golfbox (Probox24 i Himmelbjerg) i de respektive klubber og bekræfte deres tid.

Det hele foregår via tidsbestillingen/-bekræftelse.

HUSK det! – ellers spiller du ulovligt.

(Hvis du kommer for sent til bekræftelse, skal du kontakte de respektive sekretariater)

Betaling af fritspilsordningen sker via opkrævning med 1. rate kontingent 2020 eller efterfølgende faktura.

Adgang til fritspilsordningen bestilles på e-mail: info@horsensgolf.dk eller pr. tlf. 7561 5151.

Bestyrelserne i:

Hedensted Golfklub, Juelsminde Golfklub, Odder Golfklub,

Himmelbjerg Golfklub, Skanderborg Golfklub, Aarhus Golfklub og Horsens Golfklub.