I 2007 stoppede den bestyrelse med Michael Staahlros ved roret og overlod formandsdepechen (kan ses i klubhuset) til andre.
Den Michaelske decade som man vist godt kan kalde dette forløbne tiår, havde endeligt cementeret Horsens Golfklub som en af de betydeligste klubber i Jylland. I dette tiår var klubben gået fra en nyanlagt landliggerklub til en veletableret, velfungerende og økonomisk velstående klub. Nyt klubhus med professionel køkken, en ny maskingård og et stort udslagshus i to etager, med undervisningsrum og plads til vintertræning. I 2002 og 2004 blev der spillet Challenge tour, der med al tydelighed viste, at klubbens bane levede op til international standard, idet kun vinderen gik under par.
Med Michael Staahlros som formand blev der udvist et initiativ, en iderigdom, en offervilje, en arbejdsomhed og en energi ud over det normale, som med fuld tilslutning fra medlemmerne udviklede klubben til det, den er i dag.
Nu kunne man så tænke sig, at den nye bestyrelse blot kunne lade sig vælge og nyde frugterne af dette. Det var dog ikke tilfældet, for den afgående bestyrelse havde entreret med en kendt banearkitekt. Der skulle komme med et forslag til en kombineret renovering og omlægning af hullerne.
Dette arbejde viste sig at være en del større end først antaget. Efter at have antaget HedeDanmark til pasning af banen og desuden ansat en ny forretningsfører og en ny sekretær blev en del af de anviste forslag udført efterhånden som økonomien tillod det. Der blev omlagt 2 greens og anlagt 3 nye, et par huller fik ændret længden ligesom spilforløbet blev ændret.
Efterhånden som internettet blev hver mands kommunikationsplatform blev der også indført automatisk udskrivning af scorekort med påførte antal slag, ligesom det var muligt at bestille spilletid på banen. Endvidere bliver alle turneringsrunder automatisk noteret og en årlig revision af ens handicap foretages
I de første åringer i det nye årtusinde var golfsportens den næsthøjeste i medlemstal under DIF. Dette tal er så småt begyndt at stagnere. Det bliver sværere og sværere at fastholde og forny medlemsantallet. Dette giver selvsagt en mere anstrengt økonomi. Derfor er renoveringsplanen sat på stands by og man har i stedet for valgt at dræne en del af de mest vandlidende huller. Vore ledere kæmper en brav kamp for at opretholde medlemstallet og dermed også den service, man kan give medlemmerne, når de ønsker at benytte banen.
En ting man heller ikke må glemme, at Jyllands Sct. Andrews ligger i Horsens, idet der i en omkreds af under 50 km findes over 10 18-huls baner. Dette giver selvsagt et større arbejde for ledelsen med at fastholde medlemmer, sponsorer og greenfee spillere. Heldigvis har vi i modsætning til mange andre klubber en fornuftig økonomi.
I 2022 fylder klubben 50 år. 25 års jubilæet var et brag af en festuge. Mon ikke mange af vore medlemmer forventer et stort og flot jubilæum
Den gl. arkivar, januar 2020
Paul Høj