Kampagne 19.1.-19.2.2023.

Køb Golfhäftet 2023

Du kan købe Golfhæftet i Horsens Golfklub! – så støtter du klubben

Køb Golfhäftet 2023 og få en gave med i købet!
Nu er der ikke længe til, at sæsonen herhjemme også går i gang! Snart kan vi se frem til at kunne tage ud til golfbanen, tee’e bolden op og nyde en hel dag på golfbanen. Hvorfor ikke gøre dig klar med Golfhäftet allerede nu, så du kan se frem til at spille på over 1250 baner, når det er tid til at tage golfbagen frem på ny?

Har du ikke allerede købt Golfhäftet for 2023, er det på høje tid at gøre det nu! Lige nu får du nemlig en gave med i købet, når du køber Golfhäftet 2023. Køb flere eksemplarer af Golfhæftet, så du får flere gaver med i købet! Vælg mellem et golfhåndklæde, Lifetime tees og gratis adgang til Dansk Golfskow-messen.

Du ved vel godt, at du også støtter os i klubben, når du køber Golfhäftet gennem os? Klubben tjener penge, når du køber Golfhäftet gennem os. Så klik videre nedenfor, eller besøg os. Tilbuddet gælder allerede i dag!

Pris/stk.

Golfhäftet 2023:                      450 DKK

Golfhäftet 2023 inkl. PLUS:    649 DKK

Vidste du, at en væsentlig del af indtægterne fra salget af Golfhæftet går ubeskåret til os i klubben? Slå et slag for din hjemmeklub med Golfhäftet! Sammen bidrager vi til et stærkere foreningsliv, når vi i klubben har allermest brug for det. ​​​​​​

Husk! Du støtter klubben når du køber Golfhæftet hos os. Bestil nedenfor.