Foredrag – Marianne K. George
Hypnoterapeut , akupunktør, kostvejleder og Coach …

HJERNE-STARTER

 

Kick start din hjerne til at få mere ro, overskud, glæde og livskvalitet!

Et glad, lærerigt og overskudsbetonet foredrag af Marianne Kjær George.

Dette foredrag vil udforske hvordan du navigerer i en hverdag, hvor ofte jagten på livskvalitet kan overskygges af gøremål og hverdagens udfordringer. Med en tilgang til emnet som gør det både levende og engagerende, krydret med en blanding af både dybdegående indsigt og humor.

 

Få inspiration, indsigt og redskaber til hvordan du booster dig selv.

Sammen dykker vi ned i hvordan du bruger din hjerne som et power tool og begynder at bruge mere af hele dit potentiale, samtidig med at du vil føle dig mere i ro og balance.

Foredraget vil være berigende for enhver, der ønsker at forstå sindet og sig selv bedre. Du vil som publikum få redskaber til at styrke dine handleevner, og derved tage mere ejerskab over beslutninger som påvirker din hverdag og trivsel.

 

Det er livskvalitet når det er allerbedst!

Om foredragsholder.

Marianne arbejder som Hypnoterapeut, akupunktør, kostvejleder og coach i sin klinik Livsperlen, hvor hun dagligt hjælper mennesker til at få øget livskvalitet, både ved at lindre smerter og ubalancer rent fysisk, men også mentalt ved at hjælpe med bla. stress og øget selvværd. Netop det at kunne hjælpe andre er drivkraften samt en dyb dedikation til faget.

 

 

Ønsker du at tilmelde dig til kvinder og golf.

Tryk på link : Indmeldelse – Horsens Golfklub

Vælge kategori Kvinder & Golf,  tryk indsend blanket.

Efterfølgende vil du modtage bekræftelsesmail