Kære medlemmer

Der er nu blot omkring 14 dage til at vi får leveret en TeeBox.

I ledelsen og bestyrelsen glæder vi os enormt meget til at vise jer mulighederne for golfoplevelser i verdensklasse, når vi åbner op for bookingen af TeeBox.

Vi vil derfor meget gerne invitere alle medlemmer til TeeBox Grand Opening d.10.10.2020 fra kl.09:00 til kl.18:00 & igen dagen efter d.11.10.2020 fra kl.09:00 til kl.18:00.

Alle er velkomne til arrangementet, og vi anbefaler på det stærkeste, at klubbens medlemmer deltager og tilslutter sig konceptet. Menneskerne bag TeeBox vil være tilstede og vise hvordan man bruger TeeBoxen, og der vil i løbet af dagen blive afholdt en ”Closest To The Pin”-konkurrence med mulighed for at vinde flotte præmier.

Der vil blive serveret mad og drikke, samt TeeBox og bestyrelsen vil holde tale for de tilstedeværende, hvor vi vil præsentere TeeBox og indvie vores nyeste facilitet i Horsens Golfklub.

Der vil samtidig være mulighed for at købe TeeBox-årskort til fordelagtige priser.

Det korte:

• TeeBox Grand Opening
  • 10.10.2020
  • 09:00 til Kl.18:00
  • Horsens Golfklub
  • Mulighed for præmier og kampagnepriser

For at se mere, deltage i konkurrencer og følge med i kampagner, kan i finde TeeBox på både Facebook, Instagram og LinkedIn.

Mvh.

Bestyrelsen i Horsens Golfklub