Kamp referat Senior Elite 2. Division Vest:

I den første weekend skulle vi møde Odense Golfklub som er oprykkere fra 3. Division og Sønderjyllands Golfklub som er nedrykkere, ligesom os, fra 1. Division.

Odense – Horsens

Mariola Nowak lagde ud men damesinglen men tabte desværre 5/4 til en velspillende modstander i handicap 5,7. Kim Danekilde kom derefter som 4. herresingle og nåede helt hul 18 og allersidste put, men desværre tabte han 1/0. Søren Bach Jensen havde sin debut i de voksnes rækker som 3. herresingle og det gik rigtig godt med en sejr på 2/1, selvom han ikke havde prøvespillet banen. Claus Samsø Rasmussen spillede 2. herresingle og kom desværre lidt i problemer efterhånden som matchen skred frem og tabte 5/3. Den bedste herresingle skulle Søren Goul ud i og modstanderen spillede i handicap 1,1, så det ikke lige den match at vi regnede med point, men Søren vandt imponerende 4/2. Så inden foursome matchen var vi bagud og den skulle vindes for at vinde holdmatchen. Det gjorde Susanne Holten og Dennis Holm med cifrene 3/2 og dermed var blev den samlede sejr på 8/6.

Horsens – Sønderjylland

Mariola Nowak lagde ud og tabte desværre på sidste hul med 1/0. Kim Danekilde tog revanche denne gang og vandt på hul 18 med 1/0. Søren Bach skylder stadig holdet en dameøl fra hul 1 som han dog vandt alligevel…matchen tabte han dog 4/3. Søren Goul var bagud med 1 hul på hul 18 men holdte sammen på det og delte matchen. Dennis Holm spillede 1. herresingle og det var spændende til sidste hul hvor han var foran med 1 hul. Det forspring holdt han og stillingen var 5-5 inden foursome matchen. Der blev kæmpet med svingene hos Susanne Holten og Claus Samsø Rasmussen men de formåede dog alligevel at holde sammen på det og hive en sejr hjem på 2-1. Så en samlet sejr på 9-5.

ennis, Holdkaptajn