Gældende fra onsdag d. 21. april 2021 til og med d. 5. maj 2021.

Åbent

• Bane og udendørstræning: Der kan spilles golf og afvikles turneringer og træning udendørs, så længe forsamlingsforbuddet på 50 personer overholdes.
  • Steffen Protræner – Åben – book ham på golfbox eller ring til ham på tlf. 2262 5054
  • Klubhus: Max 10 personer – Bagrum og toiletter er åbne
    Touchstander er åben – men benyt gerne fortsat bekræftelse af tider på Golfbox-appen
    HUSK i må ikke opholde jer i forgangen.
  • Sekretariatet: Åbent – men henvend jer gerne på tlf. eller mail
  • Proshoppen: Åben mandag – fredag kl. 10-17 (fredag kun til kl. 16.00) samt lørdag, søndag og helligdage fra kl. 10-14. DER MÅ MAX. VÆRE 3 KUNDER AD GANGEN I SHOPPEN.
  • Amalielund Mad / Cafe Golfert:
    Åbent med udendørs servering UDEN coronapas (max. 50 gæster i samlet gruppe)
    Åbent med indendørs servering MED coronapas (max. 10 gæster i samlet gruppe)
    Åbent for take away

Lukket

• Indendørsfaciliteter: Omklædning
  • Teebox

Max. 10 personer og hold afstand

• Ingen steder, indendørs, må der være mere end 10 personer samlet
  • Ingen steder, udendørs, må der være mere end 50 personer samlet
  • Hold 2 meters afstand når muligt og altid mindst 1 meters afstand til andre golfspillere.
  • Undgå fysisk kontakt med andre golfspillere.
  • Hold den anbefalede afstand til golfklubbens ansatte/frivillige og efterlev deres anvisninger.
  • Der skal bæres mundbind i restaurant, klubhus – også i lockerrummet

Læs “Anbefaling til klubberne fra DGU” her.

.