Gældende fra mandag d. 1. marts 2021 til og med d. 5. april 2021.

Åbent

• Bane og udendørstræning: Der kan spilles golf og afvikles turneringer og træning udendørs, så længe forsamlingsforbuddet på 25 personer overholdes.
  • Steffen Protræner – Åben – book ham på golfbox eller ring til ham på tlf. 2262 5054
  • Klubhus: Max 5 personer – Bagrum og toiletter er åbne, og der er gennemgang til restaurantens take-away
    Touchstander er åben – men benyt gerne fortsat bekræftelse af tider på Golfbox-appen
    HUSK i må ikke opholde jer i forgangen.
  • Sekretariatet: Begrænset åbent – henvend jer på tlf. eller mail
  • Proshoppen: Åben tirsdag – fredag kl. 10-15 samt lørdag og søndag fra kl. 10-14. DER MÅ MAX. VÆRE 3 KUNDER AD GANGEN I SHOPPEN.

Lukket

• Indendørsfaciliteter: Klubhus, omklædning og restaurant (undtaget for take-away) er lukket.
  • Teebox
  • Restauranten holder lukket for servering til indtagelse på stedet. Foreløbig til og med 5. april. Der er mulighed for at bestille take-away

Max. 5 personer og hold afstand

• Ingen steder, hverken inden- eller udendørs, må der være mere end 5 personer samlet (kun i trænings- samt turnerings-situationer)
  • Hold 2 meters afstand til andre personer

For golfsporten betyder det, at vi skal være ekstra opmærksomme på, at spillere ikke forsamles mere 5 personer på noget tidspunkt i klubhusområdet og lokalt på golfbanen; f.eks. ved tee-steder.

Der kan fortsat spilles golf i privat regi, men DGU og Horsens Golfklub anbefaler at man tidligst ankommer 20 min før sin starttid og at man tager direkte hjem efter afsluttet runde. Der skal til enhver tid holdes 2 meters afstand til personer, der ikke er den del af sin husstand.

I forhold til drift af golfklubben anbefales det, at der ikke afvikles møder (fx bestyrelsesmøder og udvalgsmøder) med fysisk fremmøde. Alle møder bør udskydes eller afvikles online.

.