Gældende fra fredag d. 11. december 2020 kl. 16.00

Åbent

• Bane og udendørstræning: Der kan spilles golf og afvikles turneringer og træning udendørs, så længe forsamlingsforbuddet på 10 personer overholdes.
  • Klubhus: Proshop, bagrum og toiletter er åbne, og der er gennemgang til restaurantens take-away.
  • Sekretariatet har åbent med nedsat bemanding. Medarbejdere arbejder hjemme i videst mulig udstrækning.

Lukket

• Indendørsfaciliteter: Omklædning og restaurant (undtaget for take-away) er lukket.
  • GolfBox-Touchskærme er lukket. Tider skal bekræftes via golfbox-app. Greenfee betales på nettet..
  • Restauranten holder lukket for servering til indtagelse på stedet. Foreløbig til og med 3. januar. Der er mulighed for at bestille take-away

Max. 10 personer

Ingen steder, hverken inden- eller udendørs, må der være mere end 10 personer samlet.

Under 21 år

Muligheden for at være op til 50 personer til stede ved idræts- og foreningsaktiviteter for børn og unge op til 21 år ophæves. Der må herefter som udgangspunkt kun være 10 personer til stede på samme sted samtidig ved sådanne aktiviteter.