NO SHOWS OG BEKRÆFTELSE I GOLFBOX

Nogen baner udsteder advarsler til spillerne med risiko for at miste deres spilleret for en kortere periode.
Det undgår vi helst.

Sidste år oplevede vi desværre for ofte, at spillere bookede tider på de mest attraktive tidspunkter (f.eks. formiddage i weekenden hvor alle tider var booket), og ikke mødte op. Dette vil vi gerne arbejde for at minimere.

Spil efter de samme regler:
Alle golftider på alle golfbaner skal altid bookes og efterfølgende bekræftes af alle.

Reglerne er ens for alle – og ligesom på golfbanen, er det nødvendigt for en god oplevelse, at alle ”spiller” efter de samme regler og udviser god golfetikette ved at booke og bekræfte deres tider. Ellers har man ikke ret til at færdes på golfbanen.

Det er både nemt at booke og bekræfte tider via Golfbox på sin PC/tablet, mobil eller App, samt på touch skærmen i foyeren ved Shoppen. Og heldigvis husker langt de fleste det også. Alligevel oplever vi ofte følgende “undskyldninger” eller fejlkilder:

• En spiller eller flere: Når tiden bekræftes i Golfbox app’en, har vi sat systemet op til, at du kan bekræfte for ”GRUPPEN” du har bestilt for, og IKKE KUN for dig som spiller – præcis som når du bekræfter på touchskærmen (du kan bekræfte for den gruppe I har reserveret sammen (uanset om det er dig som har booket eller én af de andre), hvis det kun er for dig selv, så er det ikke nok kun at bekræfte for én, men alle i bolden skal bekræfte hver deres tid. Det kan gøres allerede 3 km fra banen og sat op til så sent som max 5 min. før tee-time).

Vejledning – Bekræft din tid med Golfbox APP

• Login i App’en med ditmedlemsnummer og password til Golfbox.
  • Klik på TIDSBESTILLING og dernæst MINE TIDER.
  • Her kan du se alle dinebookede tider. Vælg dernæst den tid, du ønsker at bekræfte.
  • Klik på BEKRÆFT.
  • Melder GolfBox app’en fejl må du i stedet tjekke ind på touch skærmen. Hvis det gentager sig med App’en så prøv at afinstallere og installere igen. Golfbox appen tjekker at du er i klubben vha. telefonens GPS, så det er vigtigt at du har givet appen tilladelse til at bruge denne for at det fungerer.
  • Book vs. Bekræft: Hvis du booker tid på touchskærmen for at spille med det samme, skal tiden OGSÅ bekræftes (det er aldrig nok kun at booke – du skal altid også bekræfte og altid mindst 5 min. før tee-time ellers er tiden ikke registreret)
  • Bekræft vs. Godkend: Når man vil bekræfte sin tid, giver Golfbox app’en mulighed både for at ”Godkende” og ”Bekræfte”. Kun ved at trykke på ”Bekræft” bekræftes tiden(Godkend kan kun bruges hvis der har været ændringer i tiden). Dvs. hvis du ændrer din tid flere gange, så er den stadig ikke bekræftet, kun godkendt.

Hvorfor er det så vigtigt?
Først og fremmest handler det om at vise hensyn til andre, bl.a.

• Golfspillere – bliver du selv forhindret kan andre få glæde af din tid. Slet derfor straks din tid.
  • Baneservice – hjælp de frivillige med hurtigt tjek af spillere og baneflow.
  • Kontakt i nødstilfælde – hvem er hvor, hvis uheldet er ude
  • Banestatistik – statistisk eksisterer din golfrunde ikke medmindre den er bekræftet.
  • Med korrekt banestatistik kan vi dokumentere udvikling og behov for en dejlig golfbane.

Derfor er det vigtigt at vide du er her – og har været her – selv hvis du er den eneste spiller på hele golfbanen og også når du spiller 9-huls banen.

Ovenstående gælder naturligvis hele året.

Der vil derfor blive sendt remindere ud på mail fra Golfbox, når du har fået registreret no-show.

På forhånd tak.

Med venlige golf-hilsener