Horsens Golfklub søger en medarbejder til servicering og pleje af vores maskiner fra 1. marts 2021, da vores nuværende mekaniker ønsker at gå på deltid/ efterløn.

Horsens Golfklub er i besiddelse af en moderne Greenkeepergård med fine personale faciliteter, samt et veludstyret værksted med søjlelift og slibeanlæg. Du vil skulle tage del i arbejdet på banen, og se det som en vigtig del af dit arbejde.  Arbejdsfordelingen vil ca. være 80% banearbejde og 20% værkstedsarbejde, afhængig af årstiden. Du vil primært komme til at referere til CGK. Diverse ansvarsområder aftales med CGK.

Hvem er vi:
Vi er en gruppe på 7 helårsansatte medarbejdere, med 102 års erfaring til sammen.

Vi forventer følgende at du har følgende kvalifikationer:

• Uddannet greenkeeper eller flere års erfaring med banepleje på en golfbane.
  • Hænderne ”skruet godt på” samt erfaring med mekaniker arbejdet på en golfbane.
  • I fysisk god form og spiller golf.

Desuden ser vi gerne at du maksimalt bor en times kørsel fra Horsens Golfklub.

Din personprofil:
Vi søger en medarbejder der kan matche og komplimentere den nuværende medarbejdergruppe på bedste vis. Derfor vil din personlighed vægte højt i forbindelse med en evt. ansættelse.

Vi kan tilbyde:

• Helårsansættelse.
  • Overenskomstmæssigt lignende løn.
  • Mulighed for efteruddannelse efter aftale med CGK.
  • Jobbet er på 37 timer i ugen, men arbejdstiden vil svinge i løbet af året. Du skal indgå i en weekendvagtplan.

Hvad skal jeg gøre for at søge jobbet:
Du skal sende en ansøgning med et cv + en kort motivation hvorfor du søger jobbet. Cv samt motivation må max fylde to sider. De to sider skal vedhæftes som en separat fil og sendes til chefgreenkeeper Kim Johnsen mail. kijo@horsensgolf.dk

Ansøgningsfrist:
Den 11. december 2020. Samtalerne med relevante ansøgere vil blive afholdt løbende.

Yderlig informationer:
Kontakt chefgreenkeeper, Kim Johnsen på tlf. 26 13 57 23/ kijo@horsensgolf.dk .
Ellers vil vi henvise til vores hjemmeside www.horsensgolfklub.dk