Børnegolf – information

Vi har siden 2010 haft børnegolf for 5 – 9 årige i Horsens Golfklub.

Børnegolf handler om at få en god oplevelse som ny ung golfspiller og er en mulighed for at afprøve golfspillet.
Der er flere fordele ved at starte i den alder:
For det første, med hensyn til barnets golfmæssige udvikling er det en rigtig god alder at starte i og for det andet, så kan i hurtigere gøre det til en familiesport, som alle kan få fornøjelse af.

Vi har flere, der allerede som børnegolfere, har opnået hcp og banetilladelse til både par 3 banen og 18 hulsbanen.

Hvad kan vi så tilbyde:
  • Træning en gang om ugen.
  • Lån af udstyr
  • Drivingrange (udslagshus) 2 etager + indendørs faciliteter.
  • 2 indspils områder
  • 2 puttebaner
  • par 3 bane
  • 18 hul’s bane

Til træning kommer vi stille og rolig igennem de forskellige dele af golfspillet, så alle kan få glæde af det. Det varer som regel ikke længe, før i kan spille jeres første par huller sammen på par 3 banen.

Vi vil løbende også komme ind på golfreglerne, primært i træningen eller når vi f.eks spiller på par 3 banen.

Kontakt: Josephine Meldgaard – børnegolf-træner
på golf-joe@hotmail.com eller telefon: 2019 2075

eller øvrige medlemmer fra juniorudvalget.

Træningstider

Nedenfor finder du træningstider i 2019 for juniorer:

DagKl.Gruppe
MandagKl. 17:00 - 18:00Børnegolf (5-9 år)
MandagKl. 17:15 - 18:15Junior (10-18 år)
TorsdagKl 16:00 - 18:00Junior (10-18 år)

Træningsopstart: Mandag d. 1. april 2019 (mødes ved klubhuset).

Der er weekendtræning en gang imellem. Meddeles ved opslag på juniortavlen, hjemmesiden samt på facebook.

Ajourført 3.4.2019

Par 2 bane

Hej Sandkasse golfere.

Det er med fornøjelse at kunne fortælle jer at Horsens Golfklubs par2 bane er færdig lavet og klar til brug.

Så nu skal i også have putteren med, når i går en runde, da der nu er kommet rigtige golfhuller.

Husk nu at bruge den flittig, også når der ikke er træning.

Tilmeldningsblanket

Her finder du tilmeldingsblanketten til Børnegolf. Print den ud, og efter udfyldelse afleveres den i sekretariatet.

Spørgsmål kan rettes til sekretariatet på tlf. 7561 5151 (e-mail: info@horsensgolf.dk).

Priser for kontingenter kan findes her:

Vedhæftede dokumenter

Tilmeldingsblanket – Sandkassegolf (1,08 MB)