Eliteherrerne kommer godt fra land i Corona-opstart

Coronavirussen har sat sine tydelige spor i hele verden. Golfsporten har heller ikke kunnet undslippe konsekvenserne af den globale sygdom, og derfor har privatgolf såvel som holdgolf været lukket ned i en lang periode i sæsonens spæde start.

For eliteherrerne i Horsens Golfklub, som har to hold i henholdsvis 3. og 5. division, har nedlukningen betydet, at den første af tre divisionsweekender er blevet aflyst. Derudover har de sædvanlige tirsdagstræninger været aflyst, og det har i det hele taget været kompliceret for de lavhandicappede spillere at få finpudset teknikken.

I takt med de seneste par måneders positive tendenser på corona-fronten er det dog igen blevet muligt at spille golf. Derfor er årets format for divisionsgolf ændret, således der kun spilles over to weekender. For at det kan lade sig gøre, betyder det, at holdene i de enkelte divisionspuljer kun mødes én gang på neutral bane.

Genåbningen kom brat, og derfor nåede eliteherrerne reelt kun én officiel træning, inden det gik løs den 13. og 14. juni med første divisionsweekend.

Trods den begrænsede mængde træning klarede begge hold sig ganske hæderligt.
3. divisionsherrerne vandt sikkert begge dage over henholdsvis Gyttegård og Give. For 5. divisionsherrerne var weekenden mere beskeden, da de vandt sikkert om lørdagen mod Samsø men desværre måtte se sig slået om søndagen mod Vejle.

Da ingen hold må få fordel af hjemmebanen, spillede 3. divisionsholdet i Gyttegård om lørdagen og mod Give i Stensballe om søndagen. 5. divisionsholdet spillede begge dage i Stensballe.

Efter første weekend ser oprykning til 2. division særdeles lovende ud for 3. divisionsholdet, mens det modsat ser mere end svært ud for 5. divisionsholdet at rykke op i 4. division.

Næste og sidste divisionsweekend finder sted den 15. august.

I Vejlematchen som blev spillet i den nylige overstået weekend havde vi 3 mand til start. En turnering der spilles over 54 huller. Her må fremhæves Daniel Slott Mogensen som fik en delt 14 plads i +2. Turneringen blev vundet i -15 af en pga pro.

Herre eliten ønsker jer en god sommer.