Øvrigt

Paragolf

PARAGOLF Horsens Golfklub 2019

Deltagere: Paragolfer, Speciale Olympics samt ikke handicappede golfere

Matchen er for alle – nye såvel som erfarne golfspillere.

En turnering hvor det sociale islæt er lige så vigtigt, som det konkurrencemæssige.

Der vil være mulighed for at spille en gratis prøverunde fredag den 06. september. Bestil tid på golfbox.Når du kommer i klubhuset - benyt den store stander til at bekræfte din tid - når du kommer til betalingsdelen trykker du på den store grønne knap - og vælger prøvespil.

Priser Horsens Match 07.09.2019

Priser green fee kr. 300,00

Varm aftensmad lørdag i klubben efter turneringen ca. kl. 18:00 pris kr. 139,00 det samme gælder for medhjælpere til den enkelte spiller. - samtidig er der præmieoverrækkelse

MENU: Stegt flæsk med persillesovs og kartofler - der er naturligvis mulighed for at bestille andre retter fra menukortet.

Buggy er gratis, kun for de der har mest brug for en sådan. (Først til mølle-princippet)

Bjarne Pedersen og Karsten Sørensen

7. sep 2019