Fredag 25. September spillede vi årets 4. og sidste 9 hulsturnering. Denne gang mødte 11 spillere op til dysten. DMI havde lovet farligt vejr og skybrud flere steder i landet, heldigvis udeblev dette og næsten alle kom rundt i tørvejr.

Vores bane stod rigtig flot i efteråret og floraen var meget mangfoldig med flere forskellige flotte svampe som ses på billederne.

Alle spillere var rundt på lige omkring 2 timer og efter turneringen fik vi i forområdet til kontoret en snak omkring readygolf, søgetid og placering af tættest flag.

Turneringen blev vundet af John Balle Kristensen som tog et skridt op i forhold til sidste gang. Nr 2 blev Nani Meridji. Tættest på flaget på hul 6 blev E. Random Dooma Panaguiton.

Turneringen holder nu pause vinteren over, men vender tilbage i 2021, sidste klubturnering i år bliver Cross Country som spilles søndag d. 11/10

For samlet resultat se her.

Med de bedste golfhilsener

Hans Lomholt