Horsens Golfklub  
 
Print

Tømrermester Preben Skov Aps

 

Tømrermester Preben Skov er din lokale tømrermester – der leverer et ordenligt, solidt stykke håndværk inden for alle typer af tømrerarbejde. Vi har mere end 25 års erfaring og vi sætter en stor ære i at udføre dit byggeprojekt, fra start til slut. Vi løser alle typer af opgaver og vejleder gerne om mulighederne i dit projekt, uanset hvad du går med af ideer. 

 

Vi påtager os gerne hovedentreprisen på dit byggeprojekt uanset størrelse og type, til både private og erhverv. Vi arbejder sammen med nogle af de allerstærkeste samarbejdspartnere inden for byggeriet, og det kan vi sige med stolthed, uanset om det drejer som leverandører eller håndværkspartnere som murere, elektrikere eller VVS’er.

 

Står du ikke lige og skal have bygget nyt hus står vi også klar, ved andre byggeprojekter. Vi kan udføre alle typer af tømrerarbejde, f.eks. tilbygninger, en ny terrasse, montering af nyt moderne kvalitetskøkken, nyt tag, tilbygning og ombygning på dit hus, døre og vinduer og efterisolering.

 

Med Preben Skov i spidsen for dit projekt er du i trygge hænder og kvaliteten: den er ordenligt, gedigen og altid leveret til tiden.

 

Du kan læse mere om os på www.prebenskovaps.dk

 

Og du kan kontakte Preben Skov på telefon 20163070 eller på mail: prebenskov@tdcadsl.dk

 

Tøv ikke med at kontakte os, du er ALTID velkommen.

 

 

Tømrermester Preben Skov Aps
Højlund 18
8700 Horsens
 
Tlf.:
Fax:
Mail:
7565 4133

prebenskov@tdcadsl.dk

 

prebenskovaps.dk