Horsens Golfklub  
 
Print

Sekretariat

Juletilbud på Nissan Qashqai - Caripo biler

tirsdag d. 19. december 2017 kl. 11:05

 

Juletilbud på Nissan Qashqai

 

Julen nærmer sig og Caripo Biler er i gavehumør. Derfor har vi lavet et specielt tilbud på Nissan Qashqai så du i december måned får en gratis Caripo Care Guld Serviceaftale med i prisen, når du køber en ny Nissan Qashqai.

 

Få op til syv års service og garanti på din nye Nissan Qashqai.

Hos Caripo Biler har vi udviklet et nyt servicekoncept, hvor du som kunde slipper for uforudsete udgifter. Vi kalder det Caripo Care – fordi vi tager hånd om serviceringen af din bil og samtidig giver op til 7 års garanti på bilen. Udover service, inkluderer en Caripo Care Guld Serviceaftale også opbevaring af vinter/sommer hjul, gratis lånebil, autohjælp, hjulskift, skift af pærer, viskerblade og sprinklervæske imellem servicebesøg – kort sagt indeholder en Caripo Care Guld Serviceaftale alt hvad der skal til, for at holde dig som kunde kørende. Det eneste du selv skal sørge for er vedligeholdelse af dæk, forsikring og grøn ejerafgift.

 

Køb en ny Nissan Qashqai og få en gratis 7 års Caripo Care Serviceaftale inkl. 7 års garanti.

Vi er i julehumør – derfor giver vi dig mulighed for at lave en ekstraordinær god handel i december måned. Vi sætter 15 nye Nissan Qashqai til salg, hvor du ved køb af én af disse biler får en Caripo Care Guld Serviceaftale med i prisen*.

 

For eksempel kan vi tilbyde en Nissan Qashqai Visia 115HK til Kr. 246.270,- inkl. metallak, levering, måtter og altså 7 års service og garanti.

 

Kom forbi forretningen til en kop kaffe og hør mere om dette ekstraordinære gode tilbud. Vi glæder os til at se dig.

 

Tilbuddet er gældende på lagerbiler og indtil den 31. december 2017 eller så længe lager haves.

 

Med venlig hilsen
Henrik Mark Henriksen
Direktør

 

Se tilbud i vedhæftede PDF fil.

Juletilbud på Nissan Qashqai ( Mb)

Læs mere...