Horsens Golfklub  
 
Print

Sekretariat

Du bør ikke kun spille golf … du bør gå til golf

mandag d. 16. januar 2017 kl. 12:07

 

Horsens golfklub har i samarbejde med FysioDanmark Horsens taget initiativet til et tema oplæg omkring golf, træning og livsstil. Med udgangspunkt i nedenstående, hvor fakta er, at vores samfund udvikler sig i retningen af mere og mere inaktivitet, er der behov for at gøre en ekstra indsats dagligt og året rundt for at fastholde et godt golfliv.

 

Langt de fleste af os golfspillere, der stopper med golf, stopper pga. af smerte ifm. golfspillet. Ærgerligt når du nu kunne have udsat din golfpensionering nogle år og samtidig have haft et generelt væsentligt højere funktionsniveau, langt ind i den 3. alder.

 

For jer unge (6-65 år) der bruge golf, som et rekreativt indslag, og ellers bruger tiden på skole, uddannelse og arbejde, hvor i sidder op mod 80% af tiden, I rejser jer fra stolen og forventer at kroppen skal performe 1 til 2 gange pr. uge, uden problemer og undres når dette ikke sker.

 

Hvis din passion for golfspillet, er det der kan motivere dig til at gøre den lille ekstra dagligt indsats, så kom forbi lørdag den 21.01.2017 kl 9.30-10.30 i Cafe Golfert, hvor vi vil komme med et oplæg omkring

 

  • Fysisk træning, som forudsætningen for, at du på bedste mulig måde kan svinge køllen.

  • Fysisk træning som forudsætningen for, at klub Proen kan træne dig til at bevæge dig bedst muligt i dit golf sving.

  • Effekten af træningen, ikke kun din forbedre performans i golfspillet men også på arbejde og i andre rekreative aktiviteter.

  • Træningens effekt på smerter og dysfunktioner i kroppen, og for de få af jer som endnu ikke har problemer…. forbygger vi.

  • Indflydelse på dine kostvaner!

  • Forbedring af din mentale performans

 

Med venlig hilsen
Martin Christensen, Fysioterapeut, Klinisk specialist, Certificeret TPI golf fysioterapeut

Graham Oakley, GolfPro Horsens golfklub