Junior

Junior U16D - sidste puljekamp

mandag d. 29. juni 2009 kl. 13:25

Vi skulle oprindeligt have spillet denne kamp fredag den 19. juni, men efter henvendelse fra Fredericia blev den flyttet til torsdag den 25. juni i stedet.

Det var måske en fejl…..

Det lykkedes desværre ikke at samle tre spillere til matchen den pågældende dag, og vi måtte derfor klare os med at stille to mand, hvilket betød at vi resultatmæssigt allerede var ”nede” med 2 inden vi gik i gang.

Christoffer Stenshøj skulle møde den samme spiller, som han havde vundet over på hjemmebane, så der var lagt op til en gentagelse.

Det skulle vise sig at gå stik modsat.

Holdlederen har lidt på fornemmelsen at det gik mere op i pjat og sjov, end det gjaldt om at vinde.

Golf handler også om at hygge sig, og det lød det til de to unge mennesker havde gjort.

Under alle omstændigheder endte opgøret med et klart nederlagt til Christoffer – for øvrigt hans første i år.

Vores 1. single på dagen, Oliver Rasmussen, fik den blandede fornøjelse at møde en modspiller som nok havde vist stor fremgang med sin golf i løbet af året, men til gengæld kunne man ønske sig, der var nogen der også kunne være aktive omkring spillernes opførsel og respekt for modstanderen.

Ikke verdens bedste oplæg for Oliver, der har haft nogle udfordringer med at holde stand gennem en hel match.

Det kunne han så lige præcis på dagen.

Oliver leverede et kanonresultat, og satte sin modstander på plads uden at åbne munden – derimod gjorde han det helt rigtige – han lod golfen svare for sig.

Matchen var AS efter 17. hul, men med en sikker par på hul 18, et par 4, afgjorde han matchen til egen fordel. Kanon.

Vi taber 4-2, og tager det som en oplevelse.

Drengene havde vundet puljen i forvejen, så resultatet får ingen indflydelse på slutstillingen i puljen.

Nu venter vi med spænding på næste udfordring, som forventes at blive den 20. september.

Med golf hilsen
Torben Stenshøj