Junior

Opstartsmøde junior, sandkasser, - også for nye spillere

mandag d. 14. marts 2016 kl. 15:12

Kære Juniorspiller og Sandkassegolfer

Efter en regnfuld, men kort og mild vinter, står den nye sæson for døren.

Vi afholder opstartsmøde for såvel juniorer, sandkassegolfere, nye interesserede spillere, forældre, bedsteforældre mv. i klubhuset:

Lørdag den 2. april kl. 10.00 – 11.00, med efterfølgende spil på banen.

I er alle velkomne til at tage en eller flere kammerater med til opstartsmødet, der vil for nye golfere være mulighed for at prøve spillet efter mødet.

Igen i år vil det tilbyder vi nye juniorer, at prøve kræfter med golfen en måneds tid, inden man behøver at melde sig ind i klubben, klubben vil ligeledes stille udstyr til rådighed i denne prøveperiode.

På mødet vil vi bl.a. præsentere vores nye Juniortræner og gennemgå nye træningsformer, som vi i Juniorudvalget tror vil blive en stor succes.

Du kan se træningstider her.

Vi ser meget gerne forældre/bedsteforældre deltage i mødet, vi kan altid bruge hjælpere til turneringer, kørsel, holdledere, Juniorugen mv. og håber da også, at nogle af de ikke golfspillende forældre kunne have lyst til at prøve kræfter med vores spændende sport.

Vel mødt til godt vejr den 2. april

p. v Horsens Golfklub, Juniorudvalg