Junior

Kredsturnering d. 20.6.09

mandag d. 22. juni 2009 kl. 10:11

På en dag hvor mange af vore juniorer valgte at blive i Horsens for at gå caddy ved stjernegolfarrangementet, er det alligevel lykkedes Pernille Astrup at samle et pænt hold til kredsturneringen i Odder lørdag d. 20. juni.

Vi stiller op med 10 spillere denne lørdag hvor vejret kan blive lidt af hvert, heldigvis udebliver regnen og vi trækkes kun med den efterhånden hverdagsagtige blæst.

I A-rækken stiller vi med Frederik Lippert, Oliver Hagedorn-Olsen, Christian Lind, Søren Just, Marc Esbensen, Mads Lomholt og Rasmus Lomholt.

I B-rækken er Oliver Rasmussen alene om at forsvare æren og i C-rækken stiller Emil Holten, Alexander Loft og Steffen Søgaard op.

1. hul er et par 3 hul i stærk sidevind, vore drenge diskuterer meget hvilket jern den skal angribes med og de holder godt øje med hinanden for at komme godt fra start, Oliver Hagedorn-Olsen rammer greenen med et 4 jern og så er vejen lagt.
Fra sidelinjen følger Claus Hagedorn-Olsen og undertegnede slagets gang de første 9 huller, her ser det ud til at det kører godt for vore spillere, især for Christian Lind som er +2, Søren Just +3, Rasmus Lomholt +3 efter forni.
Efter de 9 huller vi følger spiller vi en stopbold, 9 huller veloverstået tager vi imod spillerne på 18'ende hul, Christian Lind ligner en vinder i A-rækken, da han er inde med 69 nette (76 brutto) og 37 point denne stilling holder lige til sidste bold hvor Rasmus Lomholt lige akkurat snupper bruttoscoren med en 75 brutto (70 netto) og 36 point. Disse 2 flotte resultater resulterer i sammenlagt 7 klubpoint til Horsens.

I B-rækken er banen lang for Oliver Rasmussen, men han kommer ind med en OK score på 24 point.

C-rækkespillerne gør ligeledes deres bedste og her opnår Emil Holten en midterplacering og Alexander og Steffen får samlet megen erfaring, så de er klar til næste gang.

Vi havde vandrepokalen med til Odder, den går til det hold der scorer flest point på dagen og det fine resultat og de 7 point i A-rækken er lige akkurat nok til at vi tager den med til Horsens igen.

På lørdag sætter vi den på højkant igen i Hedensted.

Godt gået Horsens.

For at se resultaterne se.

Hans Lomholt