Junior

Junior U16D Horsens-Vestfyn fredag 12. juni

mandag d. 15. juni 2009 kl. 12:28

På en dag, hvor man skulle tro efteråret var kommet til Danmark, havde vi muligheden for at sikre os den samlede sejr i puljen.

Alt det krævede var 1 point, og med tanke på, vi havde vundet de 4 første kampe, var det en holdleder fuld af fortrøstning, der havde overladt roret til Henrik Jensen, da jeg selv var forhindret.

Om det var drengenes viden om at de kunne vinde puljen, eller de meget vanskelige forhold med regn og strid blæst, der gjorde det, skal jeg lade være usagt, men tingene gik ikke helt som man kunne have håbet på.

Vores 1. single, Oliver Rasmussen måtte se sig besejret med 4/3

2. single, Christoffer Stenshøj gik AS

Så var det op til vores 3. single, Jeppe Severin, og Jeppe formåede at gøre det der skulle til.

Med en 2/1 sejr, sørgede han for at hive et uafgjort resultat hjem til Horsens, og vi kan dermed kalde og puljevindere.

Det skal dog ikke forhindre os i at gå efter sejren fredag den 19. juni, hvor vi skal en tur til Fredericia.

En sejr i sidste match ville jo ikke være at foragte.

Under alle omstændigheder håber vi på bedre vejr, en den forgangne fredag kunne byde på.

Med Golfhilsen
Torben Stenshøj