Junior

Opstartsmøde junior, sandkasser, - også for nye spillere

onsdag d. 4. marts 2015 kl. 15:03

Kære Juniorspiller og Sandkassegolfer i Horsens Golfklub

Efter en dejlig kort og mild vinter, står den nye sæson for døren.

Vi afholder opstartsmøde for såvel juniorer, sandkassegolfere, nye interesserede spillere, forældre, bedsteforældre mv. i klubhuset:

Lørdag den 14. marts kl. 10.00 – 11.00 med efterfølgende spil på par 3 banen.

Vi håber I alle tager et par venner eller veninder med til mødet. Alle er velkomne til arrangementet.

Igen i år vil det være muligt for nye juniorer at prøve kræfter med golfen en måneds tid, inden man behøver at melde sig ind i klubben, klubben vil ligeledes stille udstyr til rådighed i denne prøveperiode.

Juniorudvalgets målsætning for 2015 sæsonen er, at det skal være sjovt at spille golf i Horsens Golfklub, derfor har vi i år en masse spændende initiativer i gang som vi gerne vil fortælle om på opstartsmødet.

På klubbens hjemmesidebliver der indlagt en træningskalender, under juniorfanen, hvor i kan se samtlige trænings-tider.

Vi ser meget gerne forældre/bedsteforældre deltage i mødet, vi kan altid bruge hjælpere til turneringer, kørsel, holdledere, Juniorugen mv. og håber da også, at nogle af de ikke golfspillende forældre kunne have lyst til at prøve at slå til den lille hvide.

Såfremt du ikke har mulighed for at deltage i mødet, beder vi dig kontrollere om klubben har dit rigtige tlf. nummer   / mail, da disse er meget vigtige for kontakten til klubben.

Såfremt du har skiftet nr. bedes du kontakte sekretariatet for at blive opdateret.

Vel mødt til godt vejr den 14. marts

p. v Horsens Golfklub, Juniorudvalg