Junior

Opstartsmøde junior, sandkasser, - også for nye spillere

mandag d. 17. marts 2014 kl. 11:51

Til Juniorspiller og sandkassegolfere

Efter en dejlig kort og mild vinter, står den nye sæson for døren.

Vi afholder opstartsmøde for såvel juniorer, sandkassegolfere, nye interesserede spillere, forældre, bedsteforældre mv. i klubhuset:

Lørdag den 22. marts kl. 10.00 – 11.00 med efterfølgende spil på par 3 banen.

Vi håber, at I alle tager et par kammerater eller veninder med til mødet, alle er velkomne til arrangementet.

Igen i år vil det være muligt for nye juniorer at prøve kræfter med golfen en måneds tid, inden man behøver at melde sig ind i klubben, klubben vil ligeledes stille udstyr til rådighed i denne prøveperiode.

Juniorudvalgets målsætning for 2014 sæsonen er, at det skal være sjovt at spille golf i Horsens Golfklub, derfor har vi i år en masse spændende initiativer i gang som vi gerne vil fortælle om på opstartsmødet.

På klubbens hjemmeside bliver der indlagt en træningskalender, under juniorfanen, hvor i kan se samtlige trænings-tider.

Vi har mange medlemmer på vores FACEBOOK, men vi synes at I alle skal benytte jer af dette forum og vil opfordre alle over 13 år, der endnu ikke er medlemmer af gruppen, til at melde sig på.

I kan finde os på FB ved at søge på Horsens Golfklub juniorer.

Vi ser meget gerne forældre/bedsteforældre deltage i mødet, vi kan altid bruge hjælpere til turneringer, kørsel, holdledere, Juniorugen mv. og håber da også, at nogle af de ikke golfspillende forældre kunne have lyst til at prøve at slå til den lille hvide.

Vel mødt til godt vejr den 22. marts.

p. v Horsens Golfklub, Juniorudvalget

Hans Lomholt