Junior

Så er landets sejeste Juniorcamp godt overstået

torsdag d. 11. juli 2013 kl. 13:12

Torsdag d. 4/7 var de fleste telte opslået foran klubhuset og 30 spændte juniorer var mødt op til 3 dage med golf, samvær, sjov, nye venner og et par overraskelser oven i købet.

De første matcher kom godt fra start og alle juniorer gik ud på banerne, dog i lidt støvregn, men varmegraderne fejlede ikke noget.

Der blev scoret fantastisk flot på den store bane om eftermiddagen og en del spillere gik ned i handicap.

Om aftenen var der arrangeret spilleaften med besøg af prof.dealer - en super god aften hvor spillerne var dybt koncentreret. Vinderen blev Anna Behnsen.

Fredag startede med Else Poul Petersens Pokal Match på stor bane for A-spillerne og Stableford-turnering for B-spillerne på Par-3 banen.

Igen blev der scoret fantastisk, og der blev både fundet en ny mester, Kamilla Bang Christensen. Tillykke !

Om eftermiddagen havde Golftræner Jan Rasmussen været kreativ og opsat forskellige prøver på hvert hul på Par 3 banen. Her kan nævnes et par stykker:

Hul 1: Kast bolden i hul når du er på green
Hul 5: Put færdig med tennisbolde
Hul 6: Lander du på green i 1. slag får du en birdie

Hul 7: Drive ud - saml din bold op og gå 30 m lige frem

Der blev, uden at overdrive, lavet mange sjove slag og det var ikke kun elitespillerne der klarede udfordringerne… faktisk havde nogle af dem store problemer og noterede scores de ikke havde set siden de begyndte som ”små” 86-handicappere.

Dagen sluttede af med regelspil :-)

Lørdag var der shortgame challenge og vinderne blev:

Drenge 1: Alexander Loft

Drenge 2: Casper Jørgensen

Drenge 3: Jonathan Dybvad Nielsen

Piger 1: Camilla Vildrik Pedersen

Piger 2: Mathilde Milo Laursen

Piger 3: Anna Hjerrild Behnsen

Om eftermiddagen blev der spillet Flag-match - hvor en del forældre gik med rundt som caddie.

Dagen sluttede af med forældre-grillaften, hvor der var præmieuddeling og vi kunne sende vores dejlige trætte ynglinge, juniorer og sandkassespillere ud på en forhåbentlig varm og solrig sommerferie.

Se lidt stemningsbilleder fra Juniorcamp 2013 her.

Der var rigtig mange firmaer og medlemmer som havde givet sponsorgaver, både store og små, og det vil vi gerne sige mange tak for. De vakte stor glæde hos alle spillerne, som alle fik præmier :-)

Med venlig hilsener

Juniorudvalget