Junior

Junioreliten godt fra start

tirsdag d. 26. maj 2009 kl. 11:05

Horsens GK er tilbage i DGU juniorholdturneringen med et elitehold, bestående af de 4 juniorer der ved årsskiftet havde lavest hcp., Andreas Pedersen, Rasmus Lomholt, Søren Just og Mads Lomholt.

Der er spillet 2 matcher og holdet er sluppet rigtig godt fra start.
Første match d. 20. april på hjemmebane mod Svendborg som aftenen forinden melder at de kun stiller med 2 spillere af 4 spillere(da der i denne række spilles 1 foursome og 2 singler).
Med kun 2 spillere fra Svendborg udgår foursomen og vi kan så vælge hvem der skal spille singlerne. Andreas og Søren bliver i første omgang sat til at spille de 2 singler, men under opvarmningen mener Andreas ikke at han på dagen rammer bolden ret godt og han vælger at overlade 1 singlen til Rasmus. Virkelig flot af Andreas.
Rasmus kvitterer ved at vinde singlen Søren følger godt op og har allerede afsluttet matchen på hul 13 så det bliver til en 8 – 0 sejr.

Anden match lå oprindeligt d. 15. maj i Kolding, men da det er dagen inden første kamp i Danmarksserien hvor flere af spillerne også deltager får vi flyttet kampen til 27. maj. Anden kamp bliver derfor også en hjemmekamp d. 25. maj.
Andreas spiller første single men er oppe mod meget stærk modstand og må strække våben på hul 15 hvor han modstander kun er nogle få slag over par.
Mads spiller anden single og har på et tidspunkt været 3 oppe men på hul 16 er matchen all square.
Kolding-spilleren slår bolden i bunkeren på hul 17 og da Mads får sin par er han en op inden 18’ende. Her slår Kolding-spilleren sit andet slag i vandet efter et kæmpedrive og Mads vinder 2-0.

Jeg kører med holdlederen fra Kolding ud for at kigge efter foursomen som skal afgøre matchen, vi er 2 op inden 16 hvor Søren desværre har dagens eneste dårlige drive – out of bounds – 1 op.
På vej til 17 møder vi Andreas som er fuld af fortrøstning da ”alle” Kolding-spillere slår i bunkeren på dette hul.
Ganske rigtigt, Kolding lander i bunkeren og Rasmus slår på green, ca. 12 meter fra pinden, Koldings bunkerslag er flot og lægger sig 4 meter fra pinden –det ligner en deler, meeeen Søren vil det anderledes, og da han holer det lange put er sejren hjemme.

SÅDAN DRENGE.

Med golfhilsen