Junior

2 supergode weekender

onsdag d. 27. juni 2012 kl. 16:02

Nu er forårssæsonen slut og sommersæsonen er ved at være godt i gang. I sidste weekend spillede vi juniorcup distriktsfinale i Norddjurs Golfklub, hvor jeg vandt. Jeg kan derfor repræsentere Horsens Golfklub ved landsfinalen i Ribe onsdag d. 11. juli. Det ser jeg meget frem til.

I denne weekend har jeg spillet to ranglisteturneringer a 36 huller. I Jelling valgte jeg at spille U19, da det var en kategori 7 turnering fremfor U16 som var kategori 9. Det var et godt valg, da jeg fik en 4. plads – som giver flere point til ranglisten end en 1. plads i U16. Søndag spillede jeg i Fredericia – her vandt jeg. Så en rigtig dejlig weekend.

Jeg vil gerne takke Horsens Golfklub for altid at bakke mig op og alle de medlemmer, som kommer og ser os.

Tak til Palle Frederiksen, som går caddy for mig til Danmarksturneringen – en stor hjælp og støtte.

Næste gang vi spiller Danmarksturnering er d. 4. og 5. aug. (Lørdag i Århus Ådal – søndag her i Horsens Golfklub, så her må I gerne komme og heppe).

Mange golfhilsner

Stephanie