Junior

Overbevisende sejr til juniorerne

tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 09:47

Lørdag d. 19. maj var det Horsens tur til at lægge bane til sæsonens anden kredsturnering. Efter et fornuftigt resultat i Gyttegård var forventningerne store hos undertegnede og spillere, og de skulle vise sig at blive indfriet.

55 juniorer fra hele distriktet mødte op, heraf 14 kampklare spillere fra Horsens, hvilket var en enkelt spiller fra at være fuldt hus. Resultatet var en knusende sejr med hele 13,5 points mod nr. 2, Vejle, som kun fik 7,5 points. Sejren blev sikret på følgende måde: Først en sikker 3de plads i C-rækken til Cecilie Greve Laursen, herefter point-høst i B-rækken ved en anden, tredje og fjerde-plads til Christoffer Kian Astrup, Frederik Nielsen Lippert og Jesper Gyde Jensen. Sidst, men ikke mindst, ryddede Simon Kaiser bordet i A-rækken ved at vinde både netto og brutto-pladsen, og for at give modstanderne det sidste stød, klemte Jacob Madsen sig ind på tredjepladsen.

Tillykke til spillere, og en stor tak skal lyde til alle der gav en hånd med. Specielt tak til alle de forældre der trådte til som markører i C-rækken på dagen, da det viste sig at være det der var mangel på. Også en stor tak til Henrik fra Cafeen for at have tryllet med maden endnu en gang….vi fik flere roser for dette fra udenbys spillere og forældre, som hermed er givet videre.

Næste turnering er i Comwell (Brejning syd for Vejle), og det er allerede nu på søndag d. 27/5 og tilmeldingen er derfor åben. Send mail til jpn@netclue.dk med navn og medlemsnummer og vær med til at forsvare vores førsteplads i turneringen.

Med golfhilsen

Jens Peter Nielsen