Junior

Åbent Hus / Opstartsmøde juniorer/sandkasser

onsdag d. 7. marts 2012 kl. 10:36

Efter en forholdsvis mild vinter, står den nye sæson for døren.

Vi afholder opstartsmøde for såvel juniorer, sandkassegolfere, nye interesserede spillere og forældre mv. i klubhuset:

Lørdag den 17. marts 2012 kl. 10.00 – 11.00

For nye spillere (junior 10-18 år / sandkasser 5-9 år) og spillere der endnu ikke er kommet i handicap.

Lørdag den 17. marts 2012 kl. 11.00 – 12.00

For nye spillere og spillere der er kommet i handicap.

KL. 12.00 – 13.00 AFHOLDER VI

LONGDRIVING KONKURRENCE

PÅ DRIVING RANGEN, HVOR YNGLINGESPILLERE OGSÅ ER VELKOMNE.

DER ER PRÆMIER TIL DE LÆNGSTSLÅENDE I DRENGE OG PIGERÆKKER U14, U17 og U22.

Vi håber I alle tager et par kammerater eller veninder med til mødet.

I år vil det være muligt for nye juniorer at prøve kræfter med golfen en måneds tid inden man behøver at indmelde sig i klubben, klubben vil ligeledes stille udstyr til rådighed i denne prøveperiode.

Juniorudvalgets målsætning for 2012 sæsonen er, at det skal være sjovt at spille golf i Horsens Golfklub, derfor har vi i år en masse spændende initiativer i gang.

For nye spillere udarbejdes en køreplan, for hvordan man opnår banetilladelse og der arrangeres regelundervisning og spil på par 3 banen.

På klubbens hjemmeside er der indlagt en træningskalender, under juniorfanen hvor i kan se samtlige træningstider.

Vi har mange medlemmer på vores FACEBOOK, men vi synes at I alle skal benytte jer af dette forum og vil opfordre alle over 13 år, der endnu ikke er medlemmer af gruppen, til at melde sig på.

I kan finde os på FB ved at søge på Horsens golfklub juniorer.

Vi ser meget gerne forældre/bedsteforældre deltage i mødet, vi kan altid bruge hjælpere til turneringer, kørsel, holdledere, Juniorugen mv. og håber da også, at nogle af de ikke golfspillende forældre kunne have lyst til at prøve at slå til den lille hvide.

Såfremt du ikke har mulighed for at deltage i mødet, beder vi dig kontrollere om klubben har dit rigtige tlf. nummer   / mail, da disse er meget vigtige for kontakten til klubben.

Vel mødt til godt vejr den 17. marts.

p.v. Horsens Golfklub,Juniorudvalget
Hans Lomholt