Junior

Taktisk treenighed tog til Jelling i lørdag d. 2.7.2011

mandag d. 11. juli 2011 kl. 12:43

Det er tiden, hvor vores krigere, tager en ferieslapper. Det har de gennem tidligere kampopgaver, selv skabt grundlaget for, derfor er det egen fortjeneste, at kunne holde ferie, uden at tabe terræn af betydning.

I denne anledning, vil jeg give Jer læsere, et eksklusivt og sjælden taktisk indsigt, i det dybere liggende, sportslige insitament, for deltagelsen i lørdagens kamp.
Det blev besluttet, "af højere magter", at vi skulle deltage i denne kamp, som opservatører i B-gruppen, med to af vores skarpeste iagtagere, ud i det taktiske. Alexander (selvskreven) deltager på basis af hans store vindererfaring fra C-gruppen og Jesper G. på basis af hans "figterindstilling" dybt indefra. Den tredie opservatør, har bare det bredeste erfaringsgrundlag, fra alle tre kampgrupper. Det er jo, en velkendt herre, i alle grupper, hans kodenavn er "som bekendt for inderkredsen"  Olliver R.

Taktikken gik i alt sin enkelthed ud på, at se hvilke potientielle modstandere, der kunne blive et mindre problem, på sigt. Der blev ikke opserveret nogen på dagen, ihvertfald ikke i klubregi. Jaa- det blev ovenikøbet så kedelig, at være opservatør, at Jesper fik så ondt i øjnene, at han gik på ferie efter 9 huller, jeg syntes det var iorden.
Alexander valgte et andet alternativ, til den kedlige opservatørrolle. Han besluttede, at når der ikke var mere at opservere, kunne han så ligesågodt gå efter sejren. Det synes jeg iogforsig, var iorden, så han gjorde bare som han var vant til fra C-rækken, vandt rækken han spillede i på dagen. Olliver valgte en tredie løsning på kedsomheden, han besluttede at træne: "Draw" i første halvdel af kampen og "Fade" i anden halvdel af kampen. Det resulterer selvsagt i, at han bliver bedre i næste kamp. men lidt dårligere på dagen.

Efter dagen i Jelling, er vi nu 19 point foran Vejle og Stensballe "er stået helt af". Så "Hva gør vi nu lille du", for ikke at kede os næste gang vi drager i kamp. Mit forslag er: Vi prøver at sende en ny væltrænet gruppe (fra Junior Ugen) i felten, som C-gruppe. Det vil garantere underholdningen, dog har det "en hage" det kan medføre at vore modstandere går helt i chock, og må til behandling på "infirmeriet" (Behandlingsstedet for traumatiske oplevelser) i deres klubber.

Med sportslig hilsen
Jens Jørn (Fisker)