Horsens Golfklub  
 
Print

Junior

Suveræn føring i Kredsturneringen

torsdag d. 9. juni 2011 kl. 09:37

 

Efter 5 runder i Kredsturneringen står det klart, at Horsens endnu engang har taget en alvorlig førertrøje på. Med 49,5 points, eller 25 points foran nærmeste konkurrent, Stensballegaard, er det svært at se pessimistisk på situationen. Grunden til den stærke føring blev lagt i Give i weekenden, hvor Oliver Rasmussen i A-rækken snuppede en 2nd plads, og Simon Kaiser lige akkurat fik hevet point med hjem på en delt 4de plads. Frederik Lippert fik gang i spillet og sluttede de 3 sidste huller i birdie, birdie, par for at snuppe 1ste pladsen i B-rækken med et enkelt points forspring. I C-rækken var det Alexander Loft, der med en 2nd plads endnu engang hev vigtige points hjem til Horsens.

 

Tak til alle spillere, og forældre, for at fortsætte det gode spil og den stærke opbakning til juniorer og turneringen. Hvis vi kan fastholde dette fokus er der ingen grund til at vi ikke skal vinde pokalen for 4de år i træk.

 

Jeg ser frem til at se spillere og forældre til næste turnering i Vejle søndag d. 26/6. Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

 

Med golfhilsen

Jens Peter Nielsen

Holdleder