Junior

Vild banerekord i Horsens Golfklub

torsdag d. 26. maj 2011 kl. 07:58

Den 17 årige juniorspiller Christian Lind boltrede sig virkelig på golfbanen i Horsens i bededags weekenden, hvor han satte banerekord 2 gange.

Fredag den 19. maj tangerede han sin egen gamle banerekord på 67 slag ved en juniorturnering.

Så gik han helt amok søndag den 21. maj, hvor han suverænt vandt Horsens Bys Ærespokal med 63 slag, hvilket er 9 slag bedre end banens par. Christian lavede en eagle, 7 birdies og 10 pars på den imponerende golfrunde.

Christian startede sidste efterår på Sportsstar College i Ikast, hvilket har været med til at udvikle og forbedre hans spil meget. Han forventer at gå på college de næste 2 år, men vil fortsat spille for Horsens Golfklub, hvor han spiller på klubbens divisionshold.

Godt gået Christian!