Junior

Junior-beretning fra kampområdet i Stensballe

fredag d. 13. maj 2011 kl. 11:02

Rapport fra slagmarken: Det var en af de dage, hvor man ikke kunne blive indendørs. Derfor tog jeg en tur til Stensballe, til kredsturneringens anden match. Det var, som flere spillere og disses forældre, havde observeret, der det store slag skulle udkæmpes.

De første jeg mødte på slagmarken, var Jesper Gyde og Christoffer Astrup. De kunne berette om henholdsvis 23 og lidt færre point, de kunne også fortælle at Steffen Kjems desværre ikke lige havde ramt dagen. De havde også været vidner til en 24 point's scorring, men humøret var højt alligevel.

Vi fortsatte sammen, ud i kampområdet, for at se om der var sårede, der skulle have en hjælpende hånd, eller trængte til en opmuntrene bemærkning. Det var der ikke, til gengæld mødte vi endnu en heroisk kriger der kunne berette om en score i 20'erne, det er ham vi kender under navnet Alexander, der havde "timet" formen til dagens kamp. Så det gjorde ikke noget at Kristian L. ikke lige ramte dagen.

Den første "gamle" vi mødte i kampområdet, var Torben, som var blevet "hi-djakket" som markør, til et af de andre hold i kampområdet, det var den første af forældregruppen vi mødte. Det viste sig lidt senere, at yderligere to forældre, fra vores kampgruppe, havde lidt samme skæbne, så ialt tre af markørerne var fra vores klub, dvs. næsten halvdelen af markørerne. Tusind tak, skal lyde fra juniorudvalget.

Nå, tilbage til beretningen om kamptropperne.

Jeg sneg mig mig videre ud i området, for at finde de sidste 3 af C-stormtropperne, på de ni huller. Den første der tonede frem, var Camilla V. Pedersen. Hun kunne berette at hun havde været meget stabil, hun havde lavet tre point på alle huller, undtagen et, der havde hun været nødt til at nøjes med to, så jeg overvejede hurtigt hvordan man skulle kommentere denne situation idet hun lavede en par til fire point på 8'tende, jeg foreslog, at hun bare skulle spille sidste hul, som hun havde spillet de andre. Det gjorde hun "selvfølgelig". det blev så til 26 point, hvilket gav mig færden af den manglende pokal, som Stensballe havde bortført i Gyttegård, i den første match.

Jeg syntes egentlig det var en glimrende ide vores unge kamptropper havde fået, med at vinde slaget på "bortførernes" egen bane.

Derfor sneg jeg mig videre i kampområdet, til den front hvor vores Elitetropper, var udstationerede. Jeg måtte vide hvormange der havde overlevet de farlige greens, med de "lynhurtige modangreb". Den første melding lød på en 11'er på 18'ende med tilhørende køllekast mm. Det var jo ikke lige det jeg havde ventet, så jeg blev på gerningsstedet, og ventede i intens spænding, på de næste kendsgerninger på denne front.

De næste af vores elitetropper, der kom tilbage fra kampområdet, kunne indskrive sig som krigshelte på dagen, på trods af de ikke selv mente de havde præsteret noget særligt. Det viste sig snart at hvis man så dem i sammenligning med de fleste andre på denne front, havde de præsteret, endda meget flot.
Derfor besluttede jeg at blive på kamppladsen, til resultatet stod lysende klart på tavlen.

Det viste sig at Horsens Golfklub's juniortropper, endnu en gang havde vist deres kampduelighed.

Derfor en stor tak herfra, for at få æren af at hjemtage vandrepokalen, på vegne af vores fantastiske juniorafdeling

Med sportslig hilsen Fisker.
Jens Jørn Lauridsen