Junior

Åbent Hus / Opstartsmøde juniorer/sandkasser

onsdag d. 23. marts 2011 kl. 08:44

Det har været en meget hård og lang vinter, men den nye sæson står snart for døren.

Vi afholder opstartsmøde for såvel juniorer som forældre i klubhuset:

Søndag d. 3. april 2011 kl. 10.00-11.00

(for spillere under hcp. 54)
Der er efterfølgende spil på banen.

Søndag d. 3. april 2011 kl. 11.00-12.00

(for nye spillere 5-17 årige, samt spillere i hcp. 86 og nuværende sandkasser)

Der er efterfølgende aktivitet på vores Driving Range.

I er alle meget velkomne til at tage jeres kammerater med til mødet, det kunne jo være at de også vil synes det er sjovt at spille golf.

Første træningsdag er tirsdag d. 5. april 2011.

Følg træningsplan samt træningstider på hjemmesiden under junior.
Derudover vil vores kalender være ajourført hele tiden.

På mødet vil vi udlevere Horsens Golfklubs Juniorfolder, hvori du finder et væld af nyttige informationer om bl.a.:

Træningstider, Juniorugen 2011, DGU’s juniorholdturneringer, Junior Cup, Fredagsturneringer i klubben, Månedens spiller, informationer om regelprøver, baneprøver og mange andre meget brugbare informationer for såvel spillere som forældre.

Vi ser meget gerne forældre/bedsteforældre deltage i mødet, og håber da også på tilsagn fra nogle af disse som hjælpere, da vi altid kan bruge hjælp fra frivillige til turneringer, juniorugen, kørsel og andre aktiviteter vi planlægger at afholde.

Forrige år etablerede vi en SMS ordning, for at denne fortsat kan fungere effektivt er det vigtigt at vi har dit nyeste mobilnummer, deltager du ikke på mødet beder vi dig om at rette henvendelse til sekretariatet (info@horsensgolf.dk) for at få nummeret opdateret.

Vel mødt d. 3. april.

p.v. Horsens Golfklub, Juniorudvalget