Junior

Horsens vinder Kredsturneringen for 3de år i træk!

mandag d. 4. oktober 2010 kl. 10:13

Med en samlet pointhøst på 94,41 mod Vejles 58,50 på andenpladsen, tog vores dygtige juniorer Kredsturnerings-pokalen i DGU-distrikt 2, hjem for 3de år i træk. Det er første gang i Kredsturneringens historie at en klub vinder 3 gange i træk, og det skyldes først og fremmest en fantastisk opbakning fra vores spillere om denne turnering. Vi har stillet med fuldt hold næsten hver gang, og både spillere og forældre er gået op i det med et engagement som andre klubber kun kan misunde os.

I den sidste turnering i Vejle søndag d. 2 oktober, skulle vi blot have 1 point for at sikre os sejren, men det var vores spillere ikke tilfredse med. Med imponerende 19,5 points i alt blev al modstand fejet til side, og pokalen var i hus.

I A-rækken stod Rasmus Lomholt for bedste brutto-score samt en netto-andenplads, tæt fulgt af Oliver Hagedorn på 3de pladsen. Ingen Vejle-spillere blev bedre end nr. 4, hvilket er bemærkelsesværdigt når man tænker på at de havde hjemmebane-fordel. I B-rækken stod Daniel Theis Frederiksen for endnu en flot præstation og en suveræn 1ste plads med hele 39 points. Jacob Pilegaard Olesen og Frederik Nielsen Lippert delte 4 pladsen og fik derfor også gode points der. Også her sluttede Vejle langt nede i rækkerne.

I C-rækken fik Alexander Loft sig en flot 2nd plads og et nyt handicap med 20 points. Jesper Gyde Jensen fik en delt 4de plads og ligeså et nyt handicap med 19 points.

Jeg vil gerne takke alle spillere, forældre, juniorudvalgsmedlemmer og alle andre der har givet en hånd med i årets løb, for at vi kunne opnå dette flotte resultat, og jeg glæder mig allerede til at vi skal forsvare pokalen næste år.

TILLYKKE!!

Med golfhilsen