Junior

Sandkassegolfere på par 3 banen

mandag d. 27. september 2010 kl. 09:12

Lørdag d 25/9 var der, lige som sidste gang, mødt omkring 20 sandkasse golfere op til en tur på vores par 3 bane. Alle så spændte ud, da par 3 banen jo er noget længere end par 2 banen de plejer at spille på, men de glædede sig.
De skulle dog spille fra sort tee og med lidt modificerede regler, skulle det nok gå.

De skulle spille 4 huller med gunstart. Sidste gang spillede de 3 huller og der var også et par stykker, der syntes det også var nok i dag, men der var også nogen der gerne ville spille mere.

Det for de mulighed for når juniorafdelingen holder sæson afslutning søndag d. 10/10 kl 11.00.

Alle kom godt igennem runden og bagefter mødtes vi i klubhuset til en velfortjent sodavand og hyggesnak.
En stor tak til alle de fremmødte forældre, det er dejligt med jeres opbakning.

Tak for en super dag.

mvh.