Junior

Junior Distrikt 2 - Hulspils finale

fredag d. 24. september 2010 kl. 08:27

Lørdag den 18. september blev der spillet finale i hulspil i Junior Distrikt 2 i Norddjurs Golfklub.

Horsens var gået direkte videre til finalen uden den store kamptræning, idet vores modstandere i de indledende runder trak sig, fordi der ikke var forældre, som kunne fungere som holdledere for de opstillede hold. Det var derfor 4 spændte juniorer, som tog til Norddjurs.

Horsens skulle i finalen møde vinderen af semifinalen mellem Himmelbjerget og Randers Golfklub. Semifinalen blev vundet 6-0 af Randers Golfklub umiddelbart inden finalen skulle spilles.

Det viste sig, at vores juniorer var utroligt godt spillende på dagen - og slog Randers Golfklub suverænt 6 - 0.

Mikkel Jensen vandt sin match 6/5, Emil Holten 7/5 og Alexander Loft vandt på hul 18 med 1 hul.

Vores reserve Einar Jørgen Hansson brugte dagen på en runde på banen, hvor han slog de to voksne, som var chauffører på dagen.

Billederne viser holdet før og efter opgøret – humøret var højt dagen igennem.

Holdleder Anne Gitte Loft