Junior

Tæt på junior kredsturnerings-pokalen for 3. år i træk

torsdag d. 9. september 2010 kl. 16:32

Horsens Golfklub er tæt på at tage Kredsturnerings-pokalen for 3de år i træk – som første klub nogensinde!

Med en fantastisk flot indsats i årets næstsidste Kredsturnering i Give i lørdags, sikrede vores dygtige spillere, at vi nu har et forspring til Vejle, før sidste turnering, på 26,5 points. I teorien kan Vejle stadigvæk overhale os, men det vil kræve at de sætter sig på stort set alle placeringer i alle 3 rækker når sæsonen afsluttes i Vejle d. 2. oktober, og at vi samtidig ingen points får.

Et yderst usandsynligt et scenarie da vi har taget point i alle turneringerne indtil nu, men man skal jo som bekendt ikke sælge skindet før bjørnen er skudt :-)

I Give fik vi en flot 1ste plads ved Frederik Simonsen, og Simon Kaiser og Jacob Madsen satte sig på 3. og 4de pladserne i samme række. I række B fik Oliver Uglebjerg Rasmussen og Christian Hjorth Hansen hhv. en 2nd og 3de plads og vigtige points. Som prikken over i’et fik Jesper Gyde Jensen førstepladsen efter en superrunde med 20 points på 9 huller.

Endnu en superpræstation af vores spillere, og jeg glæder mig til at være med til afslutningen i Vejle, hvor vi denne gang ikke behøver at bide negle før sidste spiller er inde.

Med golfhilsen

Jens Peter Nielsen