Junior

Horsens udbygger føringen i Kredsturneringen

onsdag d. 18. august 2010 kl. 10:20

Med en god point-høst i søndagens kredsturnering i Skanderborg, sikrede vores junior-spillere sig den samlede sejr og et komfortabelt forspring til rivalerne fra Vejle.

I gruppe A var der kun 4 deltagere tilmeldt, og da 2 udeblev, og Simon Kaiser Frederiksen var den ene deltager der gennemførte, var der gode point til klubben blot ved hans deltagelse. Da han også lige tog sig af Brutto-sejren blev det til 4 gode points i A-rækken.

I gruppe B sørgede Mikkel Lindquist Jensen og Daniel Theis Frederiksen med hhv. 3de og 4de pladsen for 3 gode points, som dermed udlignede den Vejle-spiller der fik 2nd pladsen.

Så var der C gruppen tilbage, hvor vi stillede med 2 deltagere mod eks. vis 5 deltagere fra Skanderborg. Ikke desto mindre fik Peter Winterberg kæmpet sig ind på en flot 2nd plads, 3 points og dermed var dagens sejr med 10 points i alt en realitet. Med 14,5 points forspring til Vejle før de 2 sidste turneringer i Give og Vejle, ser det unægtelig godt ud.

Tillykke til vores dygtige spillere og en stor tak til forældre og andre for at gøre en så stor indsats for at vi stiller stærkt hold hver eneste gang J.

Vi ses til næste Kredsturnering i Give Lørdag d. 4 september – Tilmelding kan ske allerede nu til jpn@dynamicweb.dk – Husk medlemsnr.

Med golfhilsen

Jens Peter Nielsen