Junior

Så er landets sejeste Junioruge godt overstået!

søndag d. 4. juli 2010 kl. 20:21

Mandag d. 28/6 var de fleste telte opslået foran klubhuset og 35 spændte Juniorer var mødt op til 4 dage med golf, samvær, sjov, nye venner og et par overraskelser oven i købet.

De første matcher kom godt fra start og alle juniorer gik ud på banerne i strålende solskin og 25-28 graders varme. Ekstra vand og våde håndklæder til afkøling var standard-udstyret i alle golfbags, og derfor var der kun nogle få spillere der fik lidt problemer med varmen undervejs.

Der blev scoret fantastik flot på den store bane og en del spillere gik kraftigt ned i handicap.

Om aftenen var der hulspilsmatcher, film, poker og sikkert også lidt VM foldbold på programmet, og selv om parolen lød på ”ro i lejren kl. 23.00”, så var det lidt svært for alle at overholde den….det er alt for sjovt at være på juniorlejr til at man kan sove SÅ tidligt.

Tirsdag startede med Else Poul Petersens Pokal Match på stor bane for A-spillerne og Stableford-turnering for B-spillerne på Par-3 banen.

Igen blev der scoret fantastisk, og der blev både fundet en ny mester, Christian Hjort Hansen, og samtidig blev der sat ny banerekord fra Gul Tee af Christian Lind med 67 slag brutto. Tillykke til dem begge, og alle de andre vindere på dagen!

Dagen sluttede med en udfordring på Par-3 banen. Golftræner Jan havde været kreativ og opsat forskellige prøver på hvert hul. Her kan nævnes et par stykker:

Hul 1: Kast bolden i hul når du er på green
Hul 2: Brug kun 7 jern og putter
Hul 5: Put færdig med tennisbolde
Hul 7: Spille hele hullet med en blød gummibold

Der blev, uden at overdrive, lavet mange sjove slag og det var ikke kun elitespillerne der klarede udfordringerne… faktisk havde nogle af dem store problemer og noterede scores de ikke havde set siden de begyndte som ”små” 86-handicappere.

Onsdag sluttede dagen af med forældre-grillaften og finale i den gennemgående hulspilsturnering.

Torsdag
blev der sluttet af med frokost og præmieuddeling og vi kunne sende vores dejlige trætte juniorer ud på en forhåbentlig varm og solrig sommerferie.

Se lidt stemningsbilleder fra Juniorlejren 2010 her.

Med venlig hilsener

Juniorudvalget