Junior

Opsummering på turneringen for U16C

mandag d. 28. juni 2010 kl. 21:58

Vi er nu nået til vejs ende i vores turnering, og det lykkedes os desværre ikke at gentage sidste års succes med en 1. plads i puljen.

Vi har siden sidst, spille 3 kampe.

Ude mod Stensballegaard, som vi desværre tabte 4-2.

Til denne match havde vi god hjælp af Jeppe Severin, da vi havde afbud fra både Mikkel og Marek.

Jeppe gjorde hvad han var med for: Han vandt sin 3. single i overbevisende stil.

Næste match var på hjemmebane mod Hedensted, som havde tabt alle tidligere kampe, og var uden point.

Ej heller i dag skulle det lykkes dem at få en sejr i hus, og vi vandt 5-1.

Det betød at vi, fredag den 25. juni kunne tage til Silkeborg med muligheden for at vinde puljen.

Før dagens kamp var situationen nemlig den, at Stensballegaard havde 8 point, Silkeborg og Horsens, 7. Så med en sejr kunne vi løbe med ”guldet”

Det lykkedes os desværre ikke.

På en fantastisk bane, og kanongodt vejr, måtte vi tage os til takke med et 5-1 nederlag.

Marek tabte på 16, Christoffer på 15, og Mikkel, der var +2 efter hul 16, tabte de sidste to huller og endte dermed AS.

Vi ender derfor som nr. 3 i puljen.

Slutteligt vi jeg gerne sige tak til Marek Nowak, Mikkel L. Jensen, Andreas Thyssen, og Christoffer Stenshøj (og Jeppe Severin) for nogle fornøjelige timer sammen.

Håber I har hygget jer ligeså meget som jeg.

Også tak til de forældre, der har været gode til at køre, og hjælpe til når jeg har være forhindret.

Mange golfhilsner

Torben Stenshøj