Junior

Horsens på førstepladsen i Kredsturneringen!

tirsdag d. 15. juni 2010 kl. 12:46

Det var ikke kun Thomas Bjørn der klarede sig godt i weekenden. I lørdagens Kredsturnering lykkedes det nemlig vores dygtige juniorspillere at kæmpe sig op på en delt 1-plads sammen med Vejle i den samlede stilling. På trods af yderst vanskelige vejrforhold i form af vindstød af kulingstyrke og regnbyger, lykkedes det for spillerne at sætte sig på 14,5 points og en samlet sejr i selve matchen. A-rækken gav 2- og 3-pladsen til hhv. Simon Kaiser og Oliver Hagedorn og i B-rækken tilkæmpede Frederik Lippert sig en delt 2-plads og vigtige points.

Helt suveræn var Alexander Loft dog i C-rækken hvor han besatte førstepladsen med en superrunde i 37 points. Ligeledes fik Mikkel Lindquist Jensen fra Horsens en flot placering lige efter Alexander og hev flere vigtige points med hjem til Horsens.

Tillykke til spillerne og til alle der gav en hånd med at få arrangementet afviklet!

Næste match er allerede på søndag d. 20/6 i Odder og der er stadigvæk få ledige pladser på holdet (NB! Vi mangler specielt A-spillere!!), så hvis du vil være med til at sikre Horsens førstepladsen alene, så sms eller mail dit navn og medlemsnr. til 22 45 44 14 eller jpn@dynamicweb.dk.

Med golf-hilsen

Jens Peter Nielsen