Junior

U16 C

onsdag d. 2. juni 2010 kl. 08:01

Så er det vist på tide med en status for Junior U16C, som er halvvejs i turneringen.

Vi startede på en småkedelig, lidt fugtig mandag den 26. april med at køre til Hedensted.

Kun for at erfare at Hedensted ”sørme ikke var klar over de skulle spille turnering den pågældende dag”.

Efter lidt snak frem og tilbage, og en konstatering af vi ganske rigtig skulle have spillet, kunne Marek Nowak, Mikkel Jensen, Christoffer Stenshøj, og undertegnede ”stoppe 6 point i lommen”.

MEN VI VILLE HELLERE HAVE SPILLET – OG VUNDET…

Næste match var på hjemmebane mod Stensballegaard, mandag den 3. maj.

Holdet bestod på dagen af Marek Nowak, Mikkel Jensen og Andreas Thyssen.

På dagen var Andrzej Nowak, Marek’s far den glade holdleder, da jeg selv var forhindret.

Det forhindrede os ikke i at hente en velfortjent 4-2 sejr – dejligt at få en ”rigtig” sejr.

Foreløbig sidste match var mandag den 31. maj, igen på hjemmebane – denne gang mod Silkeborg.

De 3 spillere fra Silkeborg var alle en del yngre end vores, som på dagen var: Marek, Andreas og Christoffer.

Marek vand overlegent sin 1. single 5/4, Christoffer tabte på sidste hul, og Andreas lykkedes at hente en AS på hul 18.

Dermed en uafgjort match, og et enkelt point på kontoen.

Status er lige nu at vi fører puljen med 5 point for 3 kampe.

Næste udfording er den 9. juni, og vi har tænkt os at vinde resten af kampene i puljen, så drengene er gået i skarp træning.

Mange golfhilsner

Torben Stenshøj