Junior

Sejr i Juelsminde!

mandag d. 31. maj 2010 kl. 09:35

Årets tredje Kredsturnering fandt sted i Juelsminde, og Horsens stillede (som sædvanligt), med næsten fuldt hold. Denne gang havde vi endda fået forstærkninger i form af 3 A-spillere,  hvilket vi havde manglet tidligere, og det skulle vise sig at være afgørende.

På en blæsende, men solrig lørdag, lykkedes det vores spillere at tage pokalen hjem ved følgende flotte resultater:

A-rækken blev vundet af Simon Kaiser med Mads Lomholt på en delt andenplads.

B-rækken blev vundet af Frederik Simonsen og Christoffer Stenshøj tog sig af andenpladsen

Det gav i alt 12 point til klubben, overtagelse af pokalen (selv om Vejle havde ”glemt den”), og vi har nu halet gevaldigt ind på Vejle. Mød op d. 12 Juni til næste kredsturnering på hjemmebane i Horsens og hjælp os med at få overhalet Vejle. Hold øje med din e-mail indbakke for tilmeldings-opfordring.

Med golf-hilsen

Jens Peter Nielsen