Junior

Ranglisteturneringer

tirsdag d. 25. maj 2010 kl. 14:12

Flere af vore bedste juniorspillere har i maj måned været ude at prøve kræfter med de bedste juniorer i Kongeriget, her er en opdatering.

Kr. himmelfartsdag deltog Stephanie Astrup, Jacob Madsen, Christian Lind og Rasmus Lomholt i Haderslev Junior Open. Se her. Banen var i fin stand og med runder i 71 og 70 slag ( par +3 ) sluttede Rasmus Lomholt i præmierækken på en flot 6. plads. Jacob Madsen lavede 8 flotte birdies på de to runder men også nogle højere scores og sluttede som nr. 34. Christian Lind havde egentligt et flot scorekort med 3 birdies men i slagspil bliver ”snemænd” straffet hårdt og Christian sluttede lidt nede i feltet.

I pigerækken tog Stephanie Astrup sig flot af tættest på hullet præmien på et par 3 hul og høstede megen erfaring i turneringen, hvor de øvrige piger var noget ældre end Stephanie.

Cocio Cup Esbjerg 22. maj. Se her

Deltagelse af én Horsens spiller – Rasmus Lomholt. Der spilles fra hvid tee på den 6.357 m lange bane, hvor greens som i så mange andre klubber, har taget skade af den lange strenge vinter.

Med runder i 77 og 80 slutter Rasmus som nr. 13 i det 64 drenge store felt, turneringen vindes af Nicolai Tinning i 75 og 74 slag.

HGK Junior Open – præsenteret af GF forsikring 22.maj. Se her

Deltagelse fra Horsens af Simon Kaiser, Oliver Hagedorn-Olsen, Mathias Blicher og Mads Lomholt.Vore spillere sluttede midt i feltet og det selvom Mathias Blicher gik 2 runder bedre end hcp. J- SÅDAN.

Galgebakken Open Grenaa 23. maj. Se her

Deltagelse af én Horsens spiller – Søren Just – som må meget tidligt op for at nå at starte ud kl. 8.10. Søren er dog helt klar fra første færd og lægger ud med en birdie, siden sniger der sig dog højere scores på kortet og Søren slutter midt i feltet med runder i 85 og 88.

Carlsberg Open Viborg 23. maj. Se her

Jacob Madsen er eneste deltager fra Horsens i det stærke felt og havde det ikke været for en ærgerlig 8’er på det svære hul 17 på anden runde, havde Jacob været i præmierækken. Jacob slutter dog i den bedste tredjedel af feltet som nr. 19 efter runder i 83 og 79.

Med venlige hilsener

Hans Lomholt