Junior

Horsens Golfklub avancerede til 2nd plads i Kredsturneringen

mandag d. 3. maj 2010 kl. 07:58

Men Vejle er 21 point foran på en suveræn førsteplads. Kredsturneringen i Stensballe var vores anden turnering i år, og endelig lykkedes det at vinde en af rækkerne, nemlig C-rækken. Daniel Theis Frederiksen gik en sensationel runde i 32 point på 9 huller, og udover et nyt handicap til sig selv, sikrede han os 4 point i klub-regnskabet.

Vi har nu 7 point, et mere end Hedensted på 3de pladsen, men med 2 runder hvor Vejle har taget sig af  alle point i A-rækken, sidder Vejle sikkert med 28 point på førstepladsen.

Jeg er meget glad for at vi kunne stille 15 spillere på en dag hvor vejret gjorde sit til at gøre spillet ekstra vanskeligt, og tak til forældre og andre der hjalp til som chauffører, markører og moralsk opbakning.

29. maj går det løs igen i Juelsminde – forhåbentlig med et par A-spillere eller mere på holdet?

Jens Peter Nielsen

Holdleder