Junior

Åbent hus / Opstartsmøde juniorer

torsdag d. 4. marts 2010 kl. 11:12

Det har været en meget hård og lang vinter, men den nye sæson står snart ofr døren.

Vi afholder opstartsmøde for såvel juniorer som forældre i klubhuset:

Søndag d. 21. marts 2010 kl. 14.00-15.00

(for spillere under hcp. 54)

Søndag d. 21. marts 2010 kl. 15.00-16.00

(for nye spillere, herunder også 5-9 årige, samt spillere fra hcp. 54 og opefter)

I er alle meget velkomne til at tage jeres kammerater med til mødet, det kunne jo være at de også vil synes det er sjovt at spille golf. Måske har nogle af jer en lillebror eller lillesøster eller kender nogle unge under 10 år, som også kunne have lyst til spille golf, derfor introducerer vi i år:

”SANDKASSEGOLF”for spillere fra 5 – 9 år, hvor vi tilbyder træning med Jan Rasmussen 1 time om ugen og fri adgang til at benytte klubbens drivingrange, indspilområde og puttegreens.

Juniorudvalgets målsætning for 2010 sæsonen er, at det skal være spændende og hyggeligt at være juniorspiller i Horsens Golfklub, men også spille turneringer, og her opnå resultater vi kan være stolte af. For de nye og mindre øvede er målsætningen. at der i løbet af sæsonen skal opnås banetilladelse, og gerne i løbet af sæsonen også til den store bane.

Vi vil i hele sæsonen fokusere meget på de yngste og nye spillere med regelundervisning og spil på par 3 banen, når træneren vurderer man er klar hertil.

Første træningsdag er tirsdag d. 6. april 2010.

På mødet vil vi udlevere Horsens Golfklubs Juniorfolder, hvori du finder et væld af nyttige informationer om bl.a.:

Træningstider, Juniorugen 2010, DGU’s juniorholdturneringer, Junior Cup, Fredagsturneringer i klubben, Månedens spiller, informationer om regelprøver, baneprøver og mange andre meget brugbare informationer for såvel spillere som forældre.

Vi ser meget gerne forældre/bedsteforældre deltage i mødet, og håber da også på tilsagn fra nogle af disse som hjælpere, da vi altid kan bruge hjælp fra frivillige til turneringer, juniorugen, kørsel og andre aktiviteter vi planlægger at afholde.

Sidste år etablerede vi en SMS ordning, for at denne fortsat kan fungere effektivt er det vigtigt at vi har dit nyeste mobilnummer, deltager du ikke på mødet beder vi dig om at rette henvendelse til sekretariatet (info@horsensgolf.dk) for at få nummeret opdateret.

Vel mødt d. 21. marts.

p.v. Horsens Golfklub, Juniorudvalget