Junior

Junior orienteringsmøde

fredag d. 6. marts 2009 kl. 14:04

Kære juniorspiller

Græsset er stadig lidt falmet, men den nye sæson står snart for døren. Vi afholder derfor orienteringsmøde for såvel juniorer som forældre i klubhuset:

Lørdag den 28. marts 2009 kl. 10.00-11.00

(for spillere under hcp. 54)

Lørdag den 28. marts 2009 kl. 11.00-12.00

(for nye spillere samt spillere fra hcp. 54 og opefter)

I er alle meget velkommen til at tage jeres kammerater med til mødet, det kunne jo være de også vil synes det er sjovt at spille golf.

Juniorudvalgets målsætning for sæson 2009 er, at det skal være spændende og hyggeligt at være juniorspiller i Horsens Golfklub, men også med det mål, at vi skal vinde nogle turneringer og for de mindre øvede skal de opnå banetilladelse til den store bane inden sæsonafslutning.

Vi vil derfor i starten af sæsonen fokusere meget på de yngste og nye spillere med regel-undervisning og spil på Par 3-banen.

Det er derfor vigtigt, at du planlægger træning og spil før eller efter den officielle træning, som du vil blive informeret om på mødet.

Første træningsdag er tirsdag den 31. marts 2009.

På mødet vil vi udlevere Horsens Golfklub Juniorafdelings nye folder, der fortæller alt om hvad det vil sige at være juniorspiller i Horsens Golfklub. Endvidere vil vi orientere jer om:

Træningstider, junioruge, DGU´s juniorholdturnering, distriktsturnering, junior Cup, rangliste-turneringer og mange andre turneringer for juniorer.

Juniorudvalget har allerede udpeget forskellige hjælpere som holdledere m.m. Vi mangler stadig hjælpere, specielt omkring de yngste spillere f.eks. som hjælper på Par 3-banen i forbindelse med de turneringer, vi planlægger at afholde.

Så forældre/bedsteforældre vi håber om tilsagn om hjælp fra jer på mødet.

For at få vores medlemsliste så ajourført som mulig vil vi meget gerne have din e-mail adresse samt dit mobilnr. Dette med baggrund i at juniorudvalget påtænker løbende at orientere via mail og sms.

Vel mødt !

p.v. Horsens Golfklub, Juniorudvalget