Junior

Junior U16D - landsdelsfinalerne

onsdag d. 23. september 2009 kl. 13:52

Tidlig søndag morgen - gaaab

Afgang fra vores kære golfklub kl. 05:45 med destination Rold Skov, hvor vores Junior U16D havde kvalificeret sig til landsdelsfinalerne.

Vi havde 14 dage forinden taget turen nordpå så knægtene var forberedt på de udfordringer der måtte møde dem. Banen har flere ”blinde huller”, så det var absolut en fordel vi havde været de 18 huller igennem på forhånd.

Dagens første modstander var Kaj Lykke fra Bramming, og med start kl. 08:24 på hul 10, var det 3 spændte drenge, med tilhørende forældre, der nød de dejlige solstråler i det nordjyske.

Det tegnede til at blive en tæt match, hvor alle spillere skiftedes til at være både oppe og nede i forhold til deres modstandere.

Efter de første 9 huller var de alle AS, og det var derfor med stor spænding de ”gamle” imødeså de sidste 9 huller.

Desværre skulle det vise sig at spillernes tidligere force med at slå til på ”bag-ni” ikke skulle vise sig på dagen.

Kristian Friis Nielsen, vores 1. single, var 1 up før sidste hul, men satte desværre føringen overstyr og matchen endte AS

Oliver U. Rasmussen, som spillede 2. single gik ned på de sidste ni, og måtte se sig slået 4/3. Med til historien hører dog at Oliver fik gipsen af sin brækkede arm den 26. august, så der har ligget 3 ugers intensiv genoptræning op til dagens match.

Christoffer Stenshøj, som spillede vores 3. single, måtte se sig slået med 4/2.

Dermed tabte vi semi-finalen 1-5, og gik ikke videre.

I nederlagets stund skal vi dog huske at det for alle 3’s vedkommende var debut-sæson i hulspil, og derfor skal der lyde et stort tillykke til drengene med deres puljesejr, og deraf følgende deltagelse i ”finalestævnet”.

Som holdleder er jeg sikker på vi står bedre rustet til næste år, hvis vi skulle komme ud i disse ”knald-eller-fald” kampe igen.

Stor tak til ikke bare de 3 nævnte, men også til Jeppe Severin, vores 4. mand, for mange gode oplevelser i den forgangne sæson – det har været en fornøjelse at følge jer.

Også stor tak fra holdlederen til alle forældrene for god støtte og opbakning undervejs i turneringen.

Torben Stenshøj